HANSPERI RIKKOO KAIKEN 2019

ILVOLAN VÄKEÄ  2018

 

DANSE MACABRE 2017

PINNAN ALLA 2016

LINTUKANSAN MUOTOKUVA 2015

PISAROIVAT AALLOT JÄÄHÄN 2015

”Aalloilla järven keinuen, tuoksuun heinikon, sateen jälkeen. Hämärässä sumun salaperäisyys, talven kuutamossa, lumen sinisyys.Vesi, lumi, jää, taivaan pilvetkin. Niin monta muotoa. Muistoja. Ja katsokaa pieniin pisaroihin! Niistä suuretkin meret syntyvät”.

 

”Olen kuvannut vettä sen eri olomuodoissa koko ikäni. Vedessä minua kiehtoo ennen kaikkea sen monimuotoisuus. Kevään ryöppyävät joet ja lirisevät purot vaihtuvat kesän seesteiseen järven peiliin ja kumpu- ja ukkospilvimuotoihin. Syksy tuo tullessaan kastepisarat ja maiseman muuttavat sumut. Talvi taas muuttaa veden olomuodon kiinteäksi luoden lumen ja jään muodossa aivan uuden, koskemattoman maailman. Näyttelyn kuvat muodostavat läpileikkauksen kuvaushistoriani vesiaiheisiin retkiltä asuinseuduilla ja ympäri Suomen”. Näyttely on neljäs ja viimeinen osa Luonto on runo-näyttelysarjaa ja ollut esillä kolme kertaa Myyrmäessä ja Tikkurilassa Vantaalla sekä Hämeen luontokeskuksessa Tammelassa.

JOITA MAA KIRJOITTAA 2012

"Tulivat vastaan kaikkialla, muodoillaan, joskus omituisina, kunnioitusta herättävinä.
Pysähdyttivät, yksin, kaksin,ryhmässä. Liikuttivat, niin erilaisia, niin hallitsevia.
Sillä mitä olisi maisema, ilman vahvoja, vääriä, suoria, suuria, pieniä, Mahtavia! Ne ovat meissä".

 

En ole etsinyt puita, vaan olen ajautunut niiden luokse; ne ovat herättäneet aistini kokemaan vuodenajoissa, valoissa, väreissä. Puut ovat persoonia, luonnon ylistysrunoja taivaalle. Puut elävät meissä. Näyttely on ollut esillä Hyvinkään kaupungintalolla ja Seitsemisen luontokeskuksessa v.2012 ja se on kolmas osa Luonto on runo- näyttelysarjaa.

KAUNIIT MAASTA NOUSEVAT 2010

”Nostivat päätään kukat, heinät, sammalet, kortteet. Huomasitko niiden ilmeet, katsoitko lähempää. Oliko niillä sanottavaa. Sillä niin pieniä ne olivat ja hentoja mutta värikkäitä kuin huutaen: Mekin olemme täällä! Katsokaa! Niillä oli sanottavaa”.

Näyttely on kunnianosoitus Suomen luonnon moninaisille kasvilajeille ja se on toinen osa Luonto on runo- näyttelysarjaa.

LUONTO ON RUNO 2009

”Kuljin metsiä, järviä, erämaita, löytääkseni luonnon rytmin, elääkseni siinä edes hetken. Etsin voimakasta kokemusta, valoa, väriä, muotoa, ainutkertaisen hetken taikaa, täydellistä harmoniaa. Kun löysin sen, painoin kameran laukaisinta, kuva oli valmis. Osa hetkistä jäi elämään”.

Ensimmäinen valokuvanäyttelyni galleria Laterna Magicassa Helsingissä tammikuussa 2009. Laternan jälkeen näyttely on kiertänyt ympäri Suomea yhteensä 7 näyttelyssä ympäri Suomea.

VINSKI 2009

Valokuvanäyttely perheemme Vinski-kissasta, jota seurasin kamerani  kautta aktiivisesti sen neljän ensimmäisen elinvuoden ajan vuosina 1994–97. Näyttely on ollut esillä neljä. Näyttely on omistettu Vinskin muistolle (1994-2008) sekä kaikille lemmikkikissoille.

HYVINKÄÄN UUSI H-SAIRAALA   LUONTOKUVITUSTA AKUSTOLEVYISSÄ KÄYTÄVILLÄ JA POTILASHUONEISSA

JULKAISTUJA KUVIA